معارضان سودانی: شورای نظامی در انتقال قدرت به دولت مدنی جدی نیست

به گزارش وبلاگ عینک آفتابی مردانه، ائتلاف معارضان سودانی پس از برگزاری چهار دور مذاکرات با شورای نظامی این کشور، تأکید کرد که این شورا در انتقال قدرت به دولت مدنی جدی نیست.

معارضان سودانی: شورای نظامی در انتقال قدرت به دولت مدنی جدی نیست

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ عینک آفتابی مردانه، ائتلاف قوی الحریة و التغییر (ائتلاف گروه های خواستار آزادی و تغییر) تأکید کرد که شورای نظامی در انتقال قدرت به دولت مدنی جدیت ندارد و سعی دارد قدرت را در انحصار خود داشته باشد.

خالد عمر یوسف از رهبران ائتلاف مذکور در یک کنفرانس خبری گفت که عدم جدیت شورای نظامی به طور کل مردود است و این ائتلاف به انقلاب مسالمت آمیز خود برای تحقق تمامی خواسته های مردمی از جمله تشکیل دولت مدنی ادامه می دهد.

یوسف اضافه نمود که فرصت همچنان برای شورای نظامی برای شراکت جهت انتقال مسالمت آمیز قدرت در کشور، فراهم است.

طبق گزارش وبگاه العربی الجدید، یوسف همچنین اخبار مربوط به اینکه هیأت مذاکرات این ائتلاف دیدگاه و برنامه های مذاکرات را تغییر داده است، تکذیب کرد.

وی درباره تبعات عدم پاسخگویی به خواسته های مردمی هشدار داد و گفت که شورای نظامی باید از تجربه رژیم عمر البشیر درس عبرت گرفته باشد.

فرستاده اتحادیه آفریقا وارد سودان شد

محمد حسن ولد لبات فرستاده اتحادیه آفریقا روز سه شنبه(دیروز) وارد سودان شد و به محض ورود به این کشور با شمس الدین کباشی سخنگوی رسمی شورای نظامی سودان دیدار کرد.

فرستاده اتحادیه آفریقا تأکید کرد که مأموریت وی یاری به سودان برای دستیابی به راه چاره هایی با یاری خود سودانی هاست.

طرح پنج ماده برای حل بحران

محمد مصطفی مدیر المرکز العربی لبناء ثقافة الدیمقراطیة و السلام (مرکز عربی ایجاد فرهنگ دموکراسی و صلح) صبح امروز چهارشنبه گفت که شورای نظامی پیشنهاد تشکیل شورای حاکمیتی متشکل از هفت عضو ارتش و سه غیرنظامی را بیان کرد و حال آنکه ائتلاف گروه های خواستار آزادی و تغییر تشکیل این شورا با 15 عضو اعم از هشت غیرنظامی و هفت عضو ارتش را مطرح نموده است.

وی از یک طرح پنج ماده ای برای حل بحران سودان اطلاع داد که عبارت است از:

1-اعضای شورای حاکمیتی متشکل از 12 نفر اعم از شش عضو ارتش و شش غیرنظامی باشد.

2-اعضای غیرنظامی شورا از ایالت های مختلف انتخاب شوند.

3- با توجه به اینکه زنان سودانی تجربیاتی کمتر از مردان ندارند و از درایت و حب به وطن برخوردارند، لذا عضویت زنان در شورا و حتی اعطای ریاست به آنها لازم است.

4-معیار نخستین برای اعطای سِمت به هر فردی، توجه به تاریخ مبارزاتی و نقش او در روند تغییرات است.

5- اعزام هیأتی از شورای نظامی برای گفت وگو و رایزنی با جبهه انقلابی، جنبش مردمی به رهبری الحلو و جنبش تحریر السودان به رهبری عبدالواحد محمد نور به منظور آنالیز ریشه های بحران و حل آن.

م

منبع: خبرگزاری فارس

به "معارضان سودانی: شورای نظامی در انتقال قدرت به دولت مدنی جدی نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معارضان سودانی: شورای نظامی در انتقال قدرت به دولت مدنی جدی نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید