مقاومت قطعات داخلی موتور های جت با فناوری نانو افزایش یافت

به گزارش وبلاگ عینک آفتابی مردانه، با همکاری چهار شرکت، فناوری جدیدی ارائه شده که با استفاده از آن می توان دوام پلی آمید ها را در موتور های جت افزایش داد، در این نوآوری از فناوری نانو برای بهبود خواص مکانیکی قطعات داخلی موتور استفاده شده است.

مقاومت قطعات داخلی موتور های جت با فناوری نانو افزایش یافت

به گزارش گروه فناوری وبلاگ عینک آفتابی مردانه، به تازگی پروژه تحقیقاتی اجرا شده که در آن امکان استفاده از پلی آمید با دمای بالا در قطعات گرم موتور های جت را فراهم می نماید. این پروژه موسوم به Nexam بخشی از یک پروژه تحقیقاتی و نوآوری بزرگتر است که با هدف بهبود دوام در پلی آمید های با درجه حرارت بالا تعریف شده است. نتایج این پروژه می تواند استفاده از مواد پلاستیکی در قسمت های گرم موتور های جت با اطمینان از طول عمر لازم را امکان پذیر کند.

سبک تر ساختن هواپیما کاری است که دانشمندان و فعالان این صنعت برای دستیابی به آن بی وقفه کوشش می نمایند. هواپیمای سبک تر از مصرف سوخت کمتری برخوردار است که هم بر آب و هوا و هم بر اقتصاد تأثیر مثبت خواهد گذاشت. بعلاوه هواپیما های سبک تر، مزایای عملی و کاربردی بی شماری با خود به همراه دارد.

در یک پروژه همکاری بین RISE SICOMP، GKN Aerospace Sweden، Woxna Graphite و Nexam Chemica فناوری هایی پیشرفته که می توانند در اجزای هواپیما و دیگر صنایع مورد استفاده قرار گیرند، صنایعی که تقاضای دوام بسیار بالا را در قطعات دارند. کامپوزیت ها باید در مدت زمان طولانی اکسیداسیون را در یک محدوده دمایی گسترده تحمل نمایند. گرافن به اسم یک اصلاح نماینده ماتریس و محافظ سطح در این پروژه استفاده شد. کامپوزیت های دارای گرافن و آن هایی که فاقد گرافن بودند مورد آزمایش و مقایسه قرار گرفتند.

مقاومت برشی پرتو کوتاه (ILSS) در کامپوزیت فاقد گرافن، پس از اکسید شدن حرارتی در 320 درجه سانتیگراد طی 500 و 1000 ساعت به ترتیب با 56 و 84 درصد کاهش یافت. اما وقتی گرافن به اسم محافظ سطح به این سیستم اضافه شد، خواص مکانیکی کامپوزیت ها پس از 500 ساعت، 56 درصد و در 100 ساعت، 80 درصد حفظ می گردد. با استفاده از گرافن به اسم یک اصلاح نماینده ماتریس، این ویژگی مکانیکی پس از 500 ساعت بدون تغییر ماند و 87 درصد آن پس از 1000 ساعت همچنان حفظ شد.

گرافن دارای ویژگی های بسیار عالی است، اصلی ترین مورد در این پروژه تحقیقاتی نفوذ ناپذیری است. هنریک برنکوئیست، مدیر توسعه تجارت در شرکت نکسام کمیکال می گوید: با توسعه نوآورانه فرآیند های فراوری مواد در این پروژه به هدف خود رسیده ایم و مقادیر بسیار کمی گرافن را در حالی که دوام بسیار بهتری را در برابر اکسیداسیون دارند، استفاده کردیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "مقاومت قطعات داخلی موتور های جت با فناوری نانو افزایش یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاومت قطعات داخلی موتور های جت با فناوری نانو افزایش یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید