تفاهم نامه همکاری میرا ث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و امور عشایری کرمانشاه امضا شد

به گزارش وبلاگ عینک آفتابی مردانه، اولین جلسه کارگروه توسعه گردشگری و صنایع دستی عشایری کرمانشاه تشکیل شد.

تفاهم نامه همکاری میرا ث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و امور عشایری کرمانشاه امضا شد

به گزارش وبلاگ عینک آفتابی مردانه به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه، جلسه کارگروه توسعه گردشگری و صنایع دستی عشایری کرمانشاه روز شنبه 30 شهریور با حضور مدیرکل و معاون گردشگری استان، مدیرکل امور عشایری، مدیرکل دفتر روستایی استانداری کرمانشاه، کننده اداره کار و جمعی از فعالین گردشگری استان در سالن جلسات پایگاه تاریخی فرهنگی طاق بستان برگزار گشت.

امید قادری، مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه در این خصوص گفت: امروز با توجه به ظرفیت گردشگری عشایری در استان تفاهم نامه ای بین این اداره کل و امور عشایری استان منعقد شد.

قادری افزود: برای رونق گردشگری عشایری نیازمند همکاری دستگاه های مسئول و حمایت آن ها از این اتفاق در استان هستیم.

او شرح داد: بخشی از هویت و میراث معنوی ما را عشایر حفظ کرده اند و حق بزرگی بر گردن ما دارند که وظیفه ما را سنگین تر کرده است.

قادری ادامه داد: عشایر و زندگی عشایری و هوار نشینی یکی از نقاط قوت پرونده ثبت جهانی اورامانات است.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه گفت: در بحث عشایر این نکته را باید مد نظر قرار داد که باید به دنبال برندسازی باشیم و با خلاقیت خدمات گردشگری خاص منطقه را ارائه دهیم.

او تاکید کرد: اهدای تسهیلات به بوم گردی عشایری توسط بانک ها باید در کارگروه اشتغال استان تصویب گردد.

همچنین بهزاد محمدی مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه در این جلسه با تاکید بر اهمیت موضوع گردشگری عشایری مطرح نمود: بیش از 14هزار خانوار عشایری در استان وجود دارند که به صورت درون استانی و برون استان و به شیوه سنتی و ماشینی کوچ می کنند.

وی در خصوص تمایز عشایر استان کرمانشاه نسبت به سایر استان ها اظهارداشت: این تفاوت به تنوع ایلی استان باز می گردد که ما در استان کرمانشاه 14 ایل داریم که به لحاظ گویش ها و حتی پوشش با هم متفاوت داریم و در سایر استان های تنها یک ایل هستند.

محمدی ابراز امیدواری کرد با شکل گیری این تفاهم نامه شاهد شکل گیری و توسعه گردشگری و صنایع دستی روستایی باشم.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه در انتها شرح داد: حدود 15 نقطه عشایری که ظرفیت گردشگری دارند در مناطق ییلاق و قشلاق استان شناسایی شده است.

امیر خسروانی، مدیرکل دفتر روستایی استانداری کرمانشاه، توسعه گردشگری روستایی در کنار بوم گردی ها را یک ظرفیت مناسب برای استان توصیف کرد و گفت: می توان بوم گردی های تلفیقی ایجاد کرد.

او شرح داد: ایجاد ظرفیت اقامتی در روستاها و مناطق عشایری هر چقدر هم توسعه یابند قطعا نافی هم نخواهد بود و میتوان با ساماندهی تورهای گردشگری میزان زمان اقامت گردشگران را با توزیع مناسب در استان افزایش داد.

خسروانی ساماندهی کاشانه مسافرهای روستایی را یک ضرورت دانست و گفت: از چند سال گذشته آموزش دهیارها در دستور کار قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر روستایی استانداری کرمانشاه با تاکید بر اینکه اقتصاد روستا با این فعالیت ها متحول می گردد، گفت: 2595 روستای استان هرکدام جذابیت خاص خود را دارند و می تواند مقصد گردشگری باشند و باید از حداقل ظرفیت ها برای حضور در عرصه گردشگری استان استفاده کرد.

منبع: میراث آریا

به "تفاهم نامه همکاری میرا ث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و امور عشایری کرمانشاه امضا شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تفاهم نامه همکاری میرا ث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و امور عشایری کرمانشاه امضا شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید